Algemene voorwaarden verhuring

Artikel 1 – Bestelling

Wij garanderen uw bestelling/reservatie te aanvaarden volgens de algemene voorwaarden verhuring hieronder beschreven.

We engageren ons ook om aan uw reservatie te beantwoorden in functie van de beschikbaarheid van de hoeden en/of haarstukjes.

Bij uw bestelling of informatie-aanvraag zullen we U de nodige informatie verstrekken wat betreft de beschikbaarheid van de hoed of haarstukje dat U wenst te huren. Ondanks de nodige zorg die we aan de dag leggen, mocht de hoed of haarstukje dat U gereserveerd hebt niet meer beschikbaar zijn ( ten gevolge van zware beschadiging of verlies tijdens vorige verhuring ) dans brengen we U hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte via telefoon en/of email en zullen U een gelijkwaardig product voorstellen. Mocht ons voorstel U niet bevallen, dan betalen we de waarbog en huurprijs natuurlijk terug.

Bij het bevestigen van uw reservatie, gaat U akkoord met onze algemene voorwaarden en erkent U hiervan kennis genomen te hebben. Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op elke hoed of haarstukje of accessoire dat U wenst te huren.

Artikel 2 - Reservatie

De reservaties gebeuren enkel na afspraak in ons atelier te Keerbergen (Vlaams-Brabant). Bij deze afspraak hebt U de mogelijkheid om de hoed of haarstukje te passen en indien U wenst te reserveren zullen verdere modaleiten zoals datum/uur afhaling en terugbrengen afgesproken worden.

Artikel 3 - De prijs

De vermelde prijzen zijn BTW inbegrepen, doch zonder géén mogelijke transportkosten. Wij behouden het recht om de prijzen op ieder moment te wijzigen, maar respecteren natuurlijk het tarief dat afgesproken werd bij reservatie.

Artikel 4 - Betaling

De huurprijs moet betaald worden op de dag van reservatie. Enkel betaling met cash wordt aanvaard. In geval van annulatie 15 dagen voor het ingaan van de reservatie behouden we het recht de huurprijs niet terug te betalen.

Artikel 5 - Waarborg

Er wordt een waarborg gevraagd - in functie van de kostprijs van de hoed of haarstukje - die op de dag van reservatie betaald moet worden. Deze waarborg wordt U terugbetaald bij het terugbrengen van de hoed of haarstukje tenzij er beschadiging is of in geval van verlies. Enkel betaling met cash wordt aanvaard.

Artikel 6 - Uitlenen / onderverhuur

De huurder mag de hoed of haarstukje niet onderverhuren, verkopen of uitlenen aan derden.

Artikel 7 - Beschadiging en verlies

Alle werk om de hoed in zijn originele vorm terug te brengen (kleine herstellingen, naaiwerk, vlekken verwijderen, etc ) zal gefactureerd worden aan 10 EUR per beschadiging en wordt van de waarborg afgehouden. Voor elke beschadiging (vrijwillig of niet) die toekomstige verhuur onmogelijk maakt, of het verlies van de hoed of haarstukje, zal de volledige waarborg niet terugbetaald worden.

Artikel 8 - Onderhoud

Het schoonmaken van de hoed of haarstukje met stoom en het desinfecteren gebeurt door ons.

Artikel 9 - Afhalen & terugbrengen van de hoed

Een hoed, hoofdstukje of accessoire wordt voor 5 dagen gehuurd :

Het afhalen van de hoed of haarstukje gebeurt op donderdag of vrijdag tussen 14h00 en 17h00 op Schrieksebaan 37, 3140 Keerbergen.

Het terugbregen van de hoed gebeurt op de volgende maandag of dinsdag tussen 18h00 en 21h00 op Schrieksebaan 37, 3140 Keerbergen.


CONTACT

Wil U een hoed huren of kopen, of hebt U een specifiek model in gedachten ?


  • Jane Hofmans
  • +32 476 67 82 69
  • info@studiojane.be
  • BTW BE0835887897

U kan me ook contacteren door onderstaand formulier in te vullen : meer informatie, een gepersonaliseerde offerte of beschikbaarheid van een hoed.


EEN EMAIL VERSTUREN


INFORMATIE AANVRAGEN


VERSTUREN